Брат і друзі Володимира Зеленського розхвалювали його у пропагандистів на «Росія-1»

07:51, 08.04.2019
Брат і друзі Володимира Зеленського розхвалювали його у пропагандистів на «Росія-1»

Володимир Зеленський має брата та друзів у Росії (фото: "Громадське")

На пропагандистському телеканалі "Росія-1" відсипали компліментів Володимиру Зеленському і навіть закликали поаплодувати президенту російського КВН Олександру Маслякову за те, що нібито "зробив Зеленського президентом України".
 
Про це ішлося у програмі відомого російського телеведучого Андрія Малахова "Привет, Андрей", яка вийшла в ефір у суботу, 6 квітня, пише Zik.
 
Розважальну програму Малахова пропагандисти Росії цілком присвятили темі виборів президента в Україні, притім, про переможців першого туру - Петра Порошенка та Володимира Зеленського - говорили у протилежному тоні.
 
Зневажливо висміюючи чинного президента України, який начебто сам робить із Росії ворога, водночас, засипали компліментами Володимира Зеленського, наголошуючи на важливості впливу на розвиток кар’єри Зеленського Росії та російського шоу-бізнесу та демонструючи відповідні відеонарізки, де Зеленський працює в кадрі разом із відомими акторами та виконавцями з Росії. 
 
Гості Малахова так захопилися, що один із них закликав поаплодувати президенту російського КВН Олександру Маслякову за те, що "зробив Зеленського президентом України" (див. відео із 10.00).
 

А інший із запрошених начебто припустився обмовки, мовляв, Зеленський "не заплямований корупцією і є надією… росіян" (див. відео із 16.50).
 
У студії зібралися друзі Зеленського - російський артист Валерій Баринов, телеведучий Отар Кушанашвілі, музичний критик Сергій Сосєдов, сатирик Віктор Коклюшкін, інші російські актори та режисери, яким, до слова, заборонений в’їзд до України, а також брат Володимира Зеленського Михайло, який працює на "Вєсті Москви".
 
Той пригадав зустріч із братом в ефірі російського ТБ, розповів, що в Україні ніколи не був "і не намагався", а також поділився побоюваннями, що його можуть внести у списки "Миротворця".
 
А на запитання, чи робили вони із братом тест ДНК, віджартувався, мовляв, не слід цього робити, оскільки Володимиру складно буде пояснити його результати громадянам своєї країни (див. відео із 4.40).
 
Як писала "УМ", Володимир Зеленський приховав віллу з 15 кімнат на улюбленому курорті олігархів Росії.