«Він не готовий»: Гриценко прокоментував зустріч із Зеленським

09:04, 07.04.2019
«Він не готовий»: Гриценко прокоментував зустріч із Зеленським

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не готовий до цієї посади, але "відповідальність усвідомлює".

 

Про це заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко після зустрічі із Зеленським.  

 

"Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів. Чи буде він на посту президента толерувати корупцію і мародерство? Ні, не буде. Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних", - заявив політик.

 

Він також зазначив, що Зеленський ще визначається зі своєю "п'ятіркою" кадрових призначень - СБУ, ГПУ, НБУ, МО і МЗС. 

 

Анатолій Гриценко також заявив, що наразі Володимир Зеленський активно готується до дебатів. 

 

"Чи адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність задля збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидального настрою немає", - запевняє Гриценко. 

 

"Чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими - тоді напевно проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс", -  заявив Анатолій Гриценко. 

 

Нагадаємо, за результатами першого туру виборів, що відбувся 31 березня 2019 року, Володимир Зеленський лідирує з результатом 30,24%, за нього віддали голоси 5 713 825 українців. 

На другому місці фінішував чинний президент України Петро Порошенко, який набрав 15,95% або 3 014 538 голосів виборців.