У Києві раптово помер журналіст Святослав Секунов

18:20, 16.03.2019
У Києві раптово помер журналіст Святослав Секунов

Святослав Секунов (фото з фейсбук Євгена Гордейчіка)

У Києві раптово помер відомий журналіст Святослав Секунов. У нього були проблеми з печінкою та виразка.

 

Про це повідомив головний редактор журналу "Фокус" Євген Гордейчік у соцмережі "Фейсбук".

 

За його словами, у смерті Святослава Секунова винні медики, які вчасно не надали допомогу журналісту.


Як стверджує Євген Гордейчік, цього тижня у Святослава піднялась температура до 40,5. "Вночі з п'ятниці на суботу йому стало зле. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню. Вкололи щось і сунули матері папірець. Сказали, щоб засвідчила підписом, що вони приїхали і зробили укол. Згодом виявилось, що це була відмова від госпіталіцації", - пише у Фейсбуку Євген Гордейчік.

 

"Вранці мама Секунова зв'язалась з редактором Михайлом Багінським. Слава вже був в тяжкому стані. Викликали ще раз швидку. Його забрали в 8 лікарню Києва на Оболоні", - каже Євген Гордейчік.

 

За його словами, Слава вже був без свідомості і його відправили в реанімацію з підозрою на внутрішню кровотечу. "Проте, навіть не зробили УЗД. На вихідних в столичній лікарні не було профільного лікаря. Через пару годин Святослав помер", - наголосив Євген Гордейчік.

 

"Ось так, узидиста в лікарні на вихідних немає. Проте, у головного лікаря Пилипецького Анатолія є все. Є квартира в Києві, будинок в Києві. Є дві земельні ділянки в селі Гореничі та Новосілки під Києвом. Є Volkswagen Tiguan 2014 року випуску", - зауважив Євген Гордейчік.