БПП:Тимошенко намагається заблокувати підвищення пенсій

08:45, 15.03.2019
БПП:Тимошенко намагається заблокувати підвищення пенсій

(km-ua)

Заступник голови фракції партії “Блок Петра Порошенка” Максим Курячий заявив, що до партії звертається дуже велика кількість людей з проханням прокоментувати і надати оцінку заяві Юлії Тимошенко, яка виступила проти монетизації субсидій та індексації пенсій, які вже отримують мільйони українців

 

Про це Курячий заявив з трибуни Верховної ради, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу партії.

 

Він також наголосив, що громадяни шоковані подібними заявами і діями Юлії Тимошенко.

 

 Максим Курячий також підкреслив, що політична боротьба - це конкуренція, але не за рахунок людських інтересів і прав.

 

“Юліє Володимирівно, не беріть в заручники тих, хто потребує цієї підтримки і турботи”, - закликав парламентар.

 

Максим Курячий також нагадав, що у 2009 році уряд Тимошенко виступив проти закону про підвищення соціальних стандартів.

 

“Саме уряд Тимошенко демонстративно не хотів виконувати рішення про підвищення мінімальної зарплатні тільки тому, що закон запропонував президент”, - сказав нардеп.

 

Саме таке лицемірство Юлії Тимошенко, на переконання народного депутата, стало причиною того, що вона програла президентські вибори 2010 року. “І внаслідок цього, владу захопив Янукович”, - додав Курячий.

 

“Якщо не лицемірством, то як по іншому назвати нещодавню приязну розмову з олігархом Коломойським тієї, хто у своїй виборчій програмі обіцяє зламати кланово-олігархічну систему?!”, - наголосив заступник голови фракції.

 

Максим Курячий переконаний, що в союзі з олігархом можна тільки посилити олігархічну систему.

 

“Ви з олігархом зібралися ламати олігархічну систему?! З ним її можна тільки відновити і розвинути”, - сказав парламентар.

 

Курячий також звернувся до пенсіонерів: “Шановні друзі, шановні українці, ви отримували і будете отримувати індексацію пенсій та законні виплати. І монетизація субсидій обов’язково відбудеться. Власне, вона вже відбуваєтсья, бо монетизацію вимагає ухвалений Верховною радою закон”.

 

“Люди чекають на позитивні зміни, і протистояти цьому можуть лише явні або приховані вороги України”, - сказав на завершення Максим Курячий.