Власник ювелірного заводу Сергій Кисельов убитий у Києві

16:04, 05.03.2019
Власник ювелірного заводу Сергій Кисельов убитий у Києві

Сергій Кисельов був головним свідком у справі про крадіжку діамантів працівиками прокуратури (фото: Нацполіція)

Чоловіком, якого було вбито 5 березня в Києві, виявився головний свідок у справі "діамантових прокурорів", власник ювелірного заводу Сергій Кисельов.
 
Про це повідомляє екс-заступник гепрокурора Давид Сакварелідзе, який займався розслідуванням справи.
 
"Убитий Кисельов, людина яка упізнала свої діаманти (колишній власник заводу ювелірних виробі) в гучній справі "діамантових прокурорів"", - прокоментував він.
 
У свою чергу екс-заступник генпрокурора Віталій Касько в коментарі "Українській правді" розповів, що Кисельов є потерпілим у справі "діамантових прокурорів".
 
"У 2010 році в Кисельова правоохоронці провели обшуки і вилучили дорогоцінності. Згодом ці догороцінності "загубилися", - сказав Касько.
 
За його словами, Сергій Кисельов упізнав свої діаманти у прокурора Олександра Корнійця і з цього приводу давав свідчення до прокуратури.
 
Водночас Віталій Касько не змін ні підтвердити, ні спростувати факт убивства бізнесмена.
 
"Я знаю цю інформацію лише від журналістів, які мені говорили, що на місці знайдені його документи і номери автомобіля зареєстровані на Кисельова", - додав він.
 
При цьому "Українська правда" з посиланням на джерело в МВС стверджує, що вбитий в Дніпровському районі Києва чоловік і є Сергій Кисельов.
 
Як повідомляла "УМ", 5 березня в Києві застрелили чоловіка в елітному "Мерседесі".
 
Нагадаємо, напередодні в Черкасах був убитий Володимир Сотніков - директор кількох потужних аграрних підприємств.