Застряглі в аеропорту Делі українці повернуться 2 березня (фото)

17:42, 28.02.2019
Застряглі в аеропорту Делі українці повернуться 2 березня (фото)

(Фото Facebook/Шабловский Владимир)

Через загостренням конфлікту між Індією та Пакистаном було скасовано низку рейсів.  В міжнародному аеропорту Делі застрягли до 20 громадян України.

 

Про це повідомили у Департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України.

 

"Скасовано низку авіарейсів у міжнародному аеропорту ім. І.Ганді в Делі. Консул в аеропорту вирішує питання щодо повернення до України групи співвітчизників", - повідомили дипломати.


 

Світлина від Шабловскія Владимира.

 

Частині українців, які не можуть вилетіти з аеропорту Делі, вже перебронювали квитки на 2 березня. Про це Укрінформу повідомив директор департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.


"Через безпекову ситуацію, спричинену загостренням конфлікту між Індією і Пакистаном, було скасовано рейс Делі-Астана, яким мали летіти наші громадяни. Щонайменше 12 осіб, а можливо, й більше, до 20-ти, зараз важко назвати точну цифру, зараз знаходяться в аеропорту. Український консул також перебуває в аеропорту, вирішує питання перебронювання квитків, щоб відправити людей якомога швидше. Частина людей буде відправлена післязавтра точно, а якщо вдасться, можливо, й раніше", - сказав Сергій  Погорельцев.

 

Він запевнив, що до вильоту всіх наших співвітчизників розмістять в готелях, їм буде надано максимальне сприяння, зокрема, вирішено питання з харчуванням і забезпеченням всім необхідним. 

 

Один з пасажирів, що перебуває в аеропорту Володимир Шабловський подякував співвідчизникам за підтримку. "Хтось гроші пропонує, багато слів підтримки. Українці - ви дивовижні! А державу разом вилікуємо!!!", - наголосив він.