Лідер «АвтоЄвроСили» Олег Ярошевич іде в президенти для «зміни політичних еліт»

21:35, 14.01.2019
Лідер «АвтоЄвроСили» Олег Ярошевич іде в президенти для «зміни політичних еліт»

Олег Ярошевич вирішив іти на вибори-2019 (кадр відео)

Голова організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич розповів, що балотуватиметься в президенти.
 
Про це Ярошевич повідомив у Facebook.
 
"Я прийняв рішення балотуватися на пост президента України як самовисуванець", - написав голова "АвтоЄвроСили".
 
За словами Ярошевича, він це робить не для себе, "а саме для того, щоб змінити щось в цьому житті", і, на його думку, повинна бути "зміна політичних еліт".
 
"Моє рішення було суто технічним, тому що ми не довели свою правоту, не зробили те, що потрібно для всіх українців, а це в маленькому виді розмитнення, ми не довели його до крайньої межі. Для того, щоб це довести до логічного завершення, потрібно мати важіль впливу", - зазначив Ярошевич.
 
Нагадаємо, 24 листопада 2018 року "євробляхарі" заявили, що відмовляються від протестів, але мають намір привести до влади "свого" президента.
 
20 листопада рух "АвтоЄвроСила" розпочав всеукраїнську акцію непокори через норми закону 8487 і 8488. Як відомо, користувачі авто на єврономерах були незадоволені прийнятими законами про зниження ставок за розмитнення авто, адже за проголосованими нормами ціна легалізації буде сильно залежати від віку авто.
 
Проте вже 21 листопада рух "АвтоЄвроСила" оголосив, що призупиняє акцію з блокування доріг і має намір переміститися з протестом під Адміністрацію президента - саме президент зможе накласти вето на спірні законопроекти.
 
23 листопада президент України Петро Порошенко підписав законопроекти №8487 і №8488 і звернувся до власників авто на єврономерах з проханням припинити акції протесту, адже податки від розмитнення їх авто "всі до копійки" підуть до Пенсійного фонду України.