Гриценко відзначився популістськими заявами по відрубування рук корупціонерами на посаді президента

16:42, 11.01.2019
Гриценко відзначився популістськими заявами по відрубування рук корупціонерами на посаді президента

Анатолій Гриценко отримав підтримку політсил Віктора Чумака, Єгора Фірсова, Миколи Катеринчука та Миколи Томенка (фото: Укрінформ)

Анатолій Гриценко під час виступу на з’їзді "Громадянської позиції", де його висунули кандидатом у президенти", зробив популістську зяву про те, що в разі його обрання корупціонерам будуть відрубувати руки.

Про відповідну заяву повідомляє Українська правда.

"Нагору більше не треба. Тільки десь-хтось - обрубаю руки. Ніяких любих друзів не буде. Це все дуже важливо. Важливо відновити довіру. Слово "олігарх" Україна забуде", - пообіцяв потенційний кандидат в президенти.

Він також заявив, що перетворить "піраміду корупції" на "трапецію".

Також Анатолій Гриценко переконував, що за 5 років його каденції "реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей". Про механізм досягнення таких завдань він не вказав.

Екс-міністр оборони також обіцяє, що за час його перебування на посаді президента буде скасовано примусовий призов до війська і реформована армія.

Висування Анатолія Гриценка в президенти підтримали партії "Хвиля" Віктора Чумака, "Альтернатива" Єгора Фірсова, "Європейська партія" Миколи Катеринчука, громадський рух "Рідна країна" Миколи Томенка.

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати - "єврооптимісти" Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп - Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

Нагадаємо, Андрій Садовий, якому Анатолій Гриценко пропонував разом іти на вибори, не підтримав цю пропозицію та самостійно подав документи про реєстрацію до ЦВК.