Затримані в Тбілісі українці могли бути причетні до партії Міхеїла Саакашвілі

14:04, 04.12.2018
Затримані в Тбілісі українці могли бути причетні до партії Міхеїла Саакашвілі

Затримані в Грузії українці могли співпрацювати з політсилою Міхеїла Саакашвілі. (фото: Міхеїл Саакашвілі / Facebook)

Глава МВС Грузії не відкидає причетності до руху Міхеїла Саакашвілі затриманих за звинуваченнями у незаконному поводженні зі зброєю громадян України в Тбілісі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Виходячи з дуже чутливої теми президентських виборів, які відбулися у нас, звісно, такі підозри є, і вони підтверджуються і зробленими ними заявами під час допитів, а також їхніми відвідинами різних акцій в Тбілісі, але це тільки підозри. Триває слідство. Як факт, ми маємо вилучену зброю у затриманих, які прибули групою в Тбілісі", - сказав Георгій Гахарія.

Нагадаємо, напередодні затриманим було висунуто обвинувачення в груповому незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї і вибухових речовин.

Затримані заперечують звинувачення і на знак протесту відмовилися підписувати офіційний бланк про висунення обвинувачення, а на документах написали "Слава Україні!".

Народний депутат Семен Семенченко оприлюднив імена затриманих - це Дмитро Курагін, Роланд Мелія, Олександр Новіков, Юрій Коростильов, Ігор Орленко та Сергій Кладько. Вони поїхали в Грузію нібито для зустрічі із бойовими побратимами.