У Донецьку пролунав вибух на з’їзді комуністів: поранено кандидата в главарі «ДНР»

14:51, 29.09.2018
У Донецьку пролунав вибух на з’їзді комуністів: поранено кандидата в главарі «ДНР»

Лідер "Компартії "ДНР" Ігор Хакімзянов після вибуху (фото: Inside Donetsk)

В окупованому Донецьку пролунав вибух під час "з’їзду" місцевої Комуністичної партії, в результаті чого поранення отримав кандидат на очільника окупаційної адміністрації ОРДО Ігор Хакімзянов та ще 3 особи.

Як повідомляють інформресурси "ДНР", вибух пролунав о 13:37, поранення отримали 2 жінки та 2 чоловіка.

Член конумістичної партії "ДНР" Геннадій Фоменко повідомив, що на момент вибуху в будівлі знаходилися близько 50 людей. Також він зазначив, що на місці вибуху знайшли пакет.

Окупаційна адміністрація повідомляє, що вони проводять пошуки тих, хто влаштував вибух.

Водночас стало відомо, що іще один "політичний" захід в окупованому Донецьку не відбувся: дружина ватажка терористів Павла Губарєва сьогодні мала брати участь у зборах "Громадської організації "Вільний Донбас", але зникла до його початку.

Павло Губарєв попросив допомоги у пошуках Катерини Губарєвої.

Він припустив, що її могли арештувати.



Нагадаємо, після ліквідації Олександра Захаченка до влади в "ДНР" прийшов Денис Пушилін.

СБУ опублікувала записи перемовин помічника Дениса Пушиліна, який обговорює плани та час, до якого потрібно вбити попереднього главаря "ДНР" Олександра Захарченка.

Водночас стало відомо, що в Кремлі відмовили у зустрічі поплічникам Олександра Захарченка, які втратили вплив після приходу до влади Дениса Пушиліна.

Після того, як Олександра Захарченка підірвали, "вибори" в "ДНР" наз начені на 11 листопада, тому місцеві "політичні сили" активізувалися в боротьбі за контроль над регіоном.