Москва скуповує українські партії, щоб виграти вибори - Віталій Скоцик

11:11, 12.09.2018
Москва скуповує українські партії, щоб виграти вибори - Віталій Скоцик

Віталій Скоцик: Атака на Аграрну партію - це частина великого плану (фото: facebook.com)

В Україні йде активна робота проросійських сил щодо скупівлі політичних партій - з метою виграти президентські і парламентські вибори з вигідним Москві кандидатом.
 
Про це в інтерв'ю "Україні Молодій" розповів лідер Аграрної партії Віталій Скоцик. 
 
"Зрозумійте, Росія не змогла виграти війну через збройну агресію та економічну атаку. Елементом гібридної війни стала робота проросійської агентури з підминання під себе політичних партій. Для того, щоби виграти президентські вибори зі своїм кандидатом, а потім і парламентські. Атака на Аграрну партію - це частина великого плану", - прокоментував він нещодавній скандал навколо своєї політсили. 
 
Віталій Скоцик розповів, що атаку на Аграрну партію готували тривалий час, "її готували підкилимно і підступно". 
 
"Спочатку намагалися взяти мене під контроль, інтегрувавши в партію скандального політтехнолога Володимира Грановського. Вважаючи, що він, будучи тонким психологом, зможе мною маніпулювати… ", - сказав політик.
 
Він підкреслив, що власники медіа-ресурсів у нашій країні поступово один за одним переходять під контроль кума Путіна Віктора Медведчука. І коли зокрема представники проросійських сил отримали відмову в співпраці від керівника Аграрної партії, - розпочали кампанію з його дискредитації.
 
"Це все елементи одного пазлу. Коли стало зрозуміло, що я не піддаюсь на маніпуляції, - мені запропонували гроші, великі гроші, щоб "злити" партію під "Батьківщину". Коли я категорично відмовився від будь-якої співпраці з проросійськими силами, вони розпочали кампанію з дискредитації мене, щоб усунути з посади. У цьому процесі підбурювали голів обласних організацій, місцеві осередки, запускали найрізноманітніші "вкиди" і відверту брехню, тиснули на людей і намагались їх підкупити, та все ж на це повелись одиниці, і я вже можу з упевненістю сказати: рейдерська атака на нашу політичну силу не вдалася. Аграрна партія ніколи не стане п’ятою колоною Кремля в Україні", - підкреслив Скоцик.
 
Нагадаємо, навколо Аграрної партії України в серпні розгорівся скандал, коли стало відомо, що політсилу хоче привласити одіозний проросійський політик Віктор Медведчук.