У 27-й школі Черкас провели лінійку в кращих традиціях СРСР (відео)

09:19, 04.09.2018
У 27-й школі Черкас провели лінійку в кращих традиціях СРСР (відео)

У Черкасах в міській школі №27 машина часу повернула всіх до СРСР

У місті Черкаси, попри звернення міського голови Анатолій Бондаренка до адміністрації шкіл відмовитися від тривалих урочистостей до дня Першого дзвоника, в школі № 27 урочиста лінійка пройшла в класичних пострадянських традиціях.
 
Про це 3 вересня інформує місцевий телеканал "Антена".
 
На шкільному подвір’ї зібрали усіх учнів школи без винятку. На початку голосно пролунала команда від директора Надії Олійник: "Школа вніманіє! Смірна!"
 
А потім урочиста варта зі старшокласників винесли прапори на почесне місце. Людей здивувало, чому командир загону прапороносців віддавав команди також російською.
 

У кращих традиціях поклали квіти до обеліску героя Радянського союзу та запросили до вітального слова почесного гостя урочистої лінійки. Знову ж, російською.
 
Потім відбувся танцювальний флешмоб у виконанні учнів школи та безумовно приємні хвилини кожного свята Першого дзвоника - квіти вчителям. 
 
Урочистості тривали 40-45 хвилин. Увесь цей час частина школярів стояла на сонці та великого задоволення від процедури на відчувала, зазначає видання.
 
"Дивує та приголомшує єдине. В Україні триває потужна освітня реформа. Цьогоріч вже з’явилася "Нова українська школа", департаментом освіти в Черкасах керують прогресивні молоді патріоти, які заявляють про нові системні підходи до виховання юних громадян України. А за фактом маємо: "Школа на знамьона смірна!" та 40-хвилинну лінійку в кращих традиціях СРСР", - йдеться в повідомленні antenna.com.