Соратник Януковича Андрій Портнов отримав в управління телеканал NewsOne

10:07, 30.08.2018
Соратник Януковича Андрій Портнов отримав в управління телеканал NewsOne

Євгеній Мураєв та Андрій Портнов у Відні вирішили долю телеканалу NewsOne (фото: Yevgeniy Murayev / Facebook)

Колишній заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов отримав на три роки в управління телеканал NewsOne.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne", - Андрій Портнов написав у Facebook.

Він розповів, що власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгенія Мураєва. - ред. УП) передав йому телеканал в управління терміном на три роки.

"За умовами договору мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом", - зазначив Андрій Портнов.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в діяльність Андрія Портнова або в односторонньому порядку припинити договір.

У випадку, якщо власник захоче продати канал, за умовами договору він повинен пріоритетно запропонувати його Андрію Портнову.

У коментарі Українській правді на питання про комерційні умови угоди, Євгеній Мураєв відповів:

"Це комерційна таємниця і не найважливіший у цьому договорі аспект".

Пізніше Євгеній Мураєв у Facebook підтвердив інформацію, що NewsOne перейшов під управління Портнова.

"З понеділка (3 вересня, - ред. УП) NewsOne переданий в управління відомому юристу і просто хорошій людині, з яким ми бачимо світ однаково живописно, Андрію Портнову. Тепер він буде здійснювати всю діяльність з управління і регулювання інформполітики", - написав Мураєв. 

Нагадаємо, Мустафа Найєм закликав бойкотувати NewsOne через те, що Євген Мураєв образив Олега Сенцова.

Як повідомляла "УМ", одіозного "дипломата Антимайдану" Руслана Демченка помітили у першому ряду на спільному фото із наради послів поряд із Павлом Клімкіним та Петром Порошенком.