На трасі Київ-Одеса біля Умані відкрили нову дорожню патрульну поліцію (фото, відео)

14:47, 10.08.2018
На трасі Київ-Одеса біля Умані відкрили нову дорожню патрульну поліцію (фото, відео)

Загалом у майбутньому цей підрозділ нараховуватиме 160 осіб (фото: Патрульна поліція Черкаської області, infomist.ck.ua)

У четвер 9 серпня в Умані на автодорозі державного значення офіційно відкрили дорожню патрульну поліцію, яка патрулюватиме трасу "Київ-Одеса".
 
Як повідомила "Україні Молодій" Зоя Вовк, прес-секретар патрульної поліції Черкаської області, 30 інспекторів будуть цілодобово пильнувати за безпекою дорожнього руху на одній з найбільших українських магістралей.
 
"Ми дочекалися цього моменту, який планували рік тому. Тож батальйон патрульної поліції, куди прийшли молоді хлопці та дівчата, які набиралися досвіду у своїх колег в інших містах, розпочинає свою роботу", - наголосив на відкритті заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич.
 
За його словами, основне завдання батальйону - постійне забезпечення безпечного руху на одеській трасі, охорона порядку та боротьба зі злочинністю.
 
 
Як пояснив перший заступник департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, форпостом нового підрозділу патрульної поліції стане дорожня станція, яка обладнана сучасною технікою.
 

Загалом у майбутньому цей підрозділ нараховуватиме 160 осіб.
 
Відзначимо, 20 липня на трасі Київ-Одеса неподалік від селища Криве Озеро сталася страшна ДТП - тоді загинули 5 людей.