Журналісти ТСН заявили протест участі Оксани Марченко у шоу «Танці з зірками»

09:32, 09.08.2018
Журналісти ТСН заявили протест участі Оксани Марченко у шоу «Танці з зірками»

Оксана Марченко на шоу "Україна має талант" на телеканалі СТБ

Понад 30 співробітників телеканалу 1+1, які працюють у проектах ТСН та «Спецкор», дізнавшись, що дружина Віктора Медведччука та кума Володимира Путіна Оксана Марченко може взяти участь у шоу «Танці з зірками», підписалися під протестною заявою з цього приводу.

Заяву-звернення оприлюднила ведуча ТСН та волонтерка Соломія Вітвіцька, її підтримують колеги.

«Ми, журналісти ТСН, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь Оксана Марченко. Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом РФ Путіним», — йдеться у заяві.

На думку журналістів, появи дружини одіозного Віктора Медведчука в ефірі телеканалу «не виправдовує навіть той факт, що шоу є розважальним».

«ТСН як невід’ємна складова «1+1», завжди чітко і послідовно стояла на позиціях територіальної цілісності, незалежності та збереження суверенітету України. Для нас — це не чужа війна», — наголошують працівники медіа.

На фото, яке оприлюднила журналістка, стоять підписи 34 співробітників, кількість підписантів збільшується.

Нагадаємо, у Києві на колонах стадіону «Динамо» у листопаді 2017 року повісили банер із рекламою нового шоу на телеканалі Інтер, яке мала вести Оксана Марченко. Невдовзі банер спалили.