Донька Гройсмана відкрила у Британії фірму зі статутним капіталом в 1 фунт

18:14, 27.07.2018
Донька Гройсмана відкрила у Британії фірму зі статутним капіталом в 1 фунт

Юлія Гройсман - донька дружини Володимира Гройсмана (фото: Volodymyr Groysman / Facebook)

Названа донька прем’єр-міністра України Юлія Гройсман працює у Британії юристом у компанії, пов’язаній із гральним бізнесом, та зареєструвала свою фірму із статутним каміталом в 1 фунт стерлінга (близько 35 гривень).

Про це повідомляє видання "Наші гроші".

Юлія Гройсман у травні 2017 зареєструвала у Лондоні власну фірму "2100 consultancy ltd". Про це свідчить запис у британському реєстрі "Companies House".

Назавана донька Володимира Гройсмана є директоркою і єдиною власницею цієї фірми з уставним капіталом у розмірі 1 фунт стерлінгів. Фірма прописана на Stamford Square, 2, SW15 2BF.



Видом діяльності фірми вказано "Solicitors".



Солісітер – це категорія адвокатів у Англії, які готують судові матеріали для баристерів – адвокатів вищого рангу.

Названа донька українського прем’єра працює солісітором у компанії "Gvc Marketing (UK) Limited", яка займається букмекерським та ігровим бізнесом.

Юлія Гройсман 1991 року народження є донькою дружини Володимира Гройсмана, вона вчилась у Лондонському університеті на юридичному факультеті.

Нагадаємо, Борис Гройсман, батько прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, пенсіонер та депутат вінницької міської ради задекларував більше 37 мільйонів гривень.