У Черкасах небайдужий чоловік спіймав грабіжника, який зірвав у жінки золотий ланцюжок (відео)

11:14, 14.07.2018

У Черкасах на вулиці Хоменка серед білого дня на 45-річну жінку напав грабіжник. Він зірвав з її шиї золотий ланцюжок, травмувавши її.

Про це сьогодні повідомляє патрульна поліція в Черкаській області.

«Наш екіпаж отримав виклик про цей злочин від самої жінки. Вона повідомила, що йшла додому біля дитячого садочка, коли на неї напав невідомий, зірвав з її шиї ланцюжок із підвіскою та втік», – розповідає «Україні молодій» Зоя Вовк, прес-секретар черкаської патрульної поліції.

Постраждала жінка, хоч і перелякалася, але не розгубилася і, після виклику поліції, кинулася бігти за грабіжником сама. Коли зрозуміла, що їй його не наздогнати, попросила у дітей, які гуляли на вулиці, велосипед і далі помчала услід за нападником.

Її крики про допомогу вже на вулиці Смілянській почув з вікна квартири на другому поверсі молодий чоловік, який там робив ремонт. Він кинув усю свою роботу, вибіг на вулицю і затримав грабіжника, хоч той і погрожував йому ножем.

«Затримання сталося вже на вулиці Смілянській. Так що грабіжник достатньо пробіг, але на його дорозі став цей сміливий молодий чоловік. На жаль, він просить не називати його прізвище», – говорить Зоя Вовк.

Сам нападник, не моргнувши й оком, виправдовувався перед патрульними, які прибули за викликом, і розповідав їм, буцімто він ні на кого не нападав, а навпаки – доганяв хлопця у червоній футболці, який зірвав із шиї жінки ланцюжок.

Постраждала каже, що затриманий все придумав, ніякого хлопця у червоній футболці не було. І це може підтвердити жінка, яка сиділа на лавочці і бачила напад.

«Затриманим виявився раніше судимий 39-річний житель Черкас. Він вже відбував покарання за розбій», – зазначає Зоя Вовк.
Жінці повернули її ланцюжок, а от підвіску так і не знайшли.