На фронті різко зросла активність ворога: штаб АТО повідомляє про 44 обстріли та загиблого

09:57, 26.03.2018
На фронті різко зросла активність ворога: штаб АТО повідомляє про 44 обстріли та загиблого

Окупанти різко збільшили кількість обстріліва у зоні бойових дій (ілюстрація)

Кількість обстрілів позицій українських військових на Донбасі різко зросла: прес-центр штабу АТО повідомляє про 44 обстріли 25 березня.

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО.

У попередні дні фіксували значно меншу активність російсько-окупаційних військ - 13 обстрілів 24 березня, 3 обстріли 23 березня, а 22 березня на фронті було повне затишшя.

"Зокрема на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів агресор обстріляв наші оборонні укріплення в Опитному, Лебединському та Широкиному, а з мінометів 82 калібру й танку вів вогонь поблизу Пісків", - зазначається у повідомленні про ситуацію на фронті 24 березня.

"Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети по наших позиціях в районі Верхньоторецького та Павлополя. З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а з стрілецької зброї неподалік шахти Бутівка, Кам’янки, Мар’їнки та Красногорівки", - інформують у прес-центрі штабу АТО.

На Луганщині зафіксували 2 обстріли зі стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів поблизу Новгородського та Троїцького.

"На жаль, унаслідок ворожого вогню, один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму. Його оперативно доставлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу", - йдеться у повідомленні. Як завжди, ім’я загиблого та підрозділ, який поніс втрати, не вказано.

Нагадаємо, 23 березня внаслідок обстрілу Авдіївки 120-мм мінометами зруйновано будинок