Журналіст Дмитро Гомон помер від раку

13:20, 14.01.2018
Журналіст Дмитро Гомон помер від раку

Дмитро Гомон під час лікування в Ізраїлі (Tetyana Gomon / Facebook)

У Києві помер від раку печінки журналіст телеканалу "Еспресо" Дмитро Гомон.

Про це у Facebook повідомила його дружина Тетяна Гомон.

"Діми не стало сьогодні біля другої ночі. Він до останнього моменту був у повному розумі, з мінімальною кількістю знеболювальних за останній місяць", - написала вона та подякувала всім, хто допоміг зібрати кошти на лікування в Ізраїлі.

"Він був налаштований боротися і боровся, адже лікування в Ізраїлі надало сили і віри. Ми всі сподівалися", - зазначила Тетяна Гомон та повідомила, що про час та місце поховання Дмитра Гомона вона повідомить у понеділок, 15 січня.

Про хворобу Дмитро Гомон дізнався у грудні 2017 року.

11 січня він повернувся і Київ після лікування в Ізраїлі. Його дружина відчайдушно шукала клініку, де чоловік продовжить лікування за ізраїльськими протоколами, але про те, яку клініку врешті обрала родина, не повідомляється.

"Через декілька днів будуть результати біопсії. Вони в тому числі покажуть чи треба робити Дімі аналіз на можливість новітнього біологічного лікування, який, як я вже зазначала, досить коштовний - $1800. Дякую всім, що можливість якісної діагностики, вибору шляху в лікуванні, значного підйому сил у Діми в Ізраїлі була надана вами!", - написала Тетяна Гомон 12 січня.