Біля Нових Петрівців маршрутка врізалася в автобус Нацгвардії: загинув військовий

11:15, 05.10.2017
Біля Нових Петрівців маршрутка врізалася в автобус Нацгвардії: загинув військовий

Одна із військових частин Національної Гвардії розташована у Нових Петрівцях (Київ Оперативний / Facebook)

Біля Києва, під Новими Петрівцями, маршрутка "Димер-Київ" зіткнулася з автобусом, що перевозив бійців Національної гвардії. У результаті аварії загинув один нацгвардієць, ще 7 його побратимів та один пасажир маршрутки отримали травми.

"Дорожно-транспортна пригода сталася сьогодні, близько 7.00 години, у Вишгородському районі. Пасажирський автобус сполученням "Димер - Київ" зіткнувся зі службовим автобусом Національної гвардії України, що рухався у колоні". - повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області.

За інформацією видання "Київ оперативний", яка розміщена у Facebook, дорога біля Нових Петрівець повністю перекрита. На місці працюють рятувальники, лікарі, поліцейські та слідчо-оперативна група. Весь транспорт направляють в об'їзд. Місце події охороняють військові.

Видання опублікувало фото та відео з місця подій. На них помітно, що на узбіччі лежить накрите тіло людини, а уламки автобусів розкидані по всій дорозі. На відео швидких не помітно, тому можна зробити висновок, що всім постраждалим уже надана медична допомога.