На Черкащині застрелили вчителя на полюванні

19:07, 04.10.2017

Двоє друзів – приватний підприємець та вчитель фізкультури – пішли на полювання в районі міста Кам’янка Черскаської області увечері 3 жовтня. Взяли із собою нарізну зареєстровану мисливську зброю та сіли в автомобіль "Шевроле Нива". Проте вже близько 22-ї години одного з них привезли до лікарні у стані клінічної смерті.

 

Як розповідають працівники Кам'янського відділення поліції ГУНП в Черкаській області, ймовірно, чоловіки 1976 та 1980 років народження, виїхали на околицю села Ребедайлівка з метою браконьєрства. Вони збиралися вполювати диких кабанів на полі, де прибирали кукурудзу.

 

Підозрюваний привіз пораненого товариша у лікарню. Врятувати його не вдалося.

Підприємець сам  повідомив поліцію про те, що сталося.

 

Правоохоронцям він пояснив, що, помітивши дичину, його товариш намагався взяти карабін із заднього сидіння авто. Зброя була заряджена і вистрелила, унаслідок чого вчитель і отримав смертельне поранення.

 

Згідно з іншою версією, внаслідок необережного поводження з карабіном у товариша випадково вистрелив сам підозрюваний.

 

Наразі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань як умисне вбивство. Усі обставини інциденту ще будуть з’ясовувати у ході досудового розслідування.

 

Не виключено, що дії підозрюваного перекваліфікують на вбивство із необережності.

Правоохоронці вилучили зброю, а підозрюваного затримали.  Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

 

Наразі вирішується питання щодо оголошення про підозру і обрання запобіжного заходу. Прокуратура вимагатиме тримати підозрюваного під вартою.

 

У загиблого 37-річного вчителя залишилися двоє дітей і дружина.