Із добровольцем Володимиром Самоленком попрощаються на Майдані Незалежності

20:33, 04.07.2017
Із добровольцем Володимиром Самоленком попрощаються на Майдані Незалежності

Володимир Самоленко "Вован" майже 2,5 роки лишався неідентифікованим солдатом.

Бійці Нацгвардії і бойові побратими по батальйону «Донбас» попрощаються із молодшим сержантом Володимиром Самоленком, позивний «Вован» на Майдані Незалежності у Києві в четвер о 12:00.

 

Боєць батальйону спецпризначення «Донбас» Володимир Самоленко героїчно загинув ще під час запеклих боїв на Дебальцевському плацдармі, у селищі Логвінове ще 12 лютого 2015 року. На той момент йому було 46 років. Але лише зараз тіло полеглого захисника України було ідентифіковано.

 

Про це повідомив ветеран батальйону «Донбас», заступник голови організації Об’єднання учасників АТО «Справедливість» Ігор Гевко у Facebook  у вівторок.

 

«Нарешті експертиза ДНК ідентифікувала нашого побратима, і тепер він повертається до своєї сім’ї», - написав пан Гевко про «Вована».

 

 

За його словами, у загиблого залишилася дружина та донька, що мешкають в Києві. Панахиду проведуть священники УПЦ Київського патріархату.

 

 

Бойові побратими запрошують всіх громадян надати останню шану загиблому захиснику України.

 

«На траурних заходах також віддасть свою шану Національна гвардія України із покладанням квітів та здійсненням салюту загиблому герою. Після поховання, дружина «Вована» запрошує бойових побратимів на поминальний обід», - додає Ігор Гевко.

 

Лист в КМДА про проведення траурних заходів на Майдані надала БФ «Стіна пам’яті».