Сьогодні на Черкащині поховають захисника України Сергія Дядченка

10:59, 04.07.2017
Сьогодні на Черкащині поховають захисника України Сергія Дядченка

Сергій Дядченко загинув у Пісках, коли підірвався на розтяжці

Сьогодні на батьківщині Тараса Шевченка – у черкаському селі Шевченкове Звенигородського району – об 11 годині рідні, друзі та односельці попрощаються із захисником України Сергієм Дядченком, який загинув в зоні АТО.

Про це повідомляє сайт «Вісті Черкащини».

«Сергій оберігав Україну і всіх нас від московської орди ще з 2014 року! Ми з волонтерами міста Ватутіне були в нього на передових рубежах декілька разів. Він був справжнім воїном! Вічна пам'ять тобі, друже, і земля пухом! – написав у "Фейсбук" депутат Ватутінської міськради Олег Ступник.

За словами Сергія Смалька, сільського голови Шевченкового, Сергій Дядченко підірвався на розтяжці 1 липня під Пісками. Служив контрактником. У нього вся сім’я героїчна. І брат служив, і сестра була в АТО, уже повернулись. Ще один брат – Віктор Бойко – загинув, захищаючи Вітчизну, у 2014 році.

«А кажуть, що герої не вмирають... Тяжко усвідомлювати, що людина, з якою провела частину дитинства, живучи по-сусідству, навчаючись у школі та граючись у м'яча, загинула. Найдобріший однокласник. Вже тоді він був справжнім чоловіком, захищаючи дівчат від "нападів" задиракуватих хлопців. Найбільше, що ми можемо зробити для тебе – пам'ятати тебе. Бо все ж таки, Герої не вмирають», – написала у ФБ однокласниця загиблого бійця Наталія Олійник.

Сергій Петрович Дядченко народився 23 вересня 1979 року на історичному кутку Маломужівщина в Шевченковому. Одружений, дітей не має. Залишились мати, дружина, сестра та брат. Батько помер раніше.