На Соборній площі у Львові авто влетіло у натовп та убило жінку

14:50, 18.06.2017
На Соборній площі у Львові авто влетіло у натовп та убило жінку

Авто перекинулося та розчавило жінку на Соборній площі у Львові (ГО "Варта 1" / Facebook)

На Соборній площі у Львові після завершення недільної літургії біля Храму святого Апостола Андрія Первозванного автомобіль Land Cruiser в’їхав у натовп людей, перевернувся та розчавив жінку. іще одна з травмами була госпіталізована.

"Одну людину забрала швидка медична допомога, ще одна жінка віком орієнтовно 55 років загинула. На вигляд водій тверезий. За попередньою інформацією, чоловік разом із дружини вийшли із церкви, сів за кермо та переплутав педалі газу та гальма, внаслідок чого здійснив наїзд на металеві стовпці та перекинувся", - розповів ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.



Як повідомила УНІАН речниця ГУ Нацполіції у Львіській області Світлана Добровольська, подія сталася близько 11.15 на площі біля церкви.

Попередньо встановлено, що 48-річний водій джипа разом з дружиною вийшов після богослужіння з церкви, вони пішли на паркувальний майданчик і сіли в салон авто. Коли іномарка рушила, то раптово збільшила швидкість, виїхала на тротуар біля церкви і перекинулася.

За словами Добровольської, водій іномарки наразі не може пояснити причини, чому втратив керування над авто, він припускає, що це сталося через технічну несправність. Всі обставини події з’ясовуються.