Російський суд остаточно вирішив депортувати в Україну «екс-міністра ДНР» Тетяну Мармазову

14:29, 15.06.2017
Російський суд остаточно вирішив депортувати в Україну «екс-міністра ДНР» Тетяну Мармазову

Тетяна Мармазова буде депортована з Росії, бо порушила закони країни, за яку так полум'яно виступала у 2014 році (Денис Казанський)

Тульський обласний суд залишив чинним рішення про примусовий виїзд до України колишньої проректорки історичного факультету Донецького національного університету й активної прихильниці "ДНР" Тетяни Мармазової.

По це повідомляє "Цензор.Нет" та публікує фото рішення суду другої інстанції.

Про депортацію Мармазової повідомив її чоловік, колишній прес-секретар ФК "Шахтар" Руслан Мармазов.

14 червня він опублікував скрін рішення судді Тульського облсуду А. Башкірова, який погодився з вироком Зарічного районного суду, котрий раніше звинуватив Мармазову в порушенні міграційного законодавства Росії.



Стаття, яку інкримінують Мармазовій, передбачає порушення іноземцем або громадянином без громадянства умов перебування в Росії у вигляді відсутності документів, які підтверджують право на перебування в країні, їх втрати і відсутності подання відповідної заяви, ухилення від виїзду з РФ після закінчення певного терміну.

Порушення цієї статті тягне за собою накладення адміністративного штрафу в розмірі від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із депотрацією за межі Росії.

Як повідомляла "УМ", Зарічний райсуд ухвалив депортувати Мармазову на територію України від 29 травня цього року.

Чоловік обвинуваченої заявляє, щоб Мармазову не депортували в Україну, депутати Держдуми РФ тисли на суд, але не змогли вплинути на рішення про видворення пособниці терористів із Росії.