Олесь Доній заявляє про пограбування «Останньої барикади» заради інформації з комп'ютерів

14:09, 14.06.2017
Олесь Доній заявляє про пограбування «Останньої барикади» заради інформації з комп'ютерів

Олесь Доній у 2015 році почав випускати програму "Остання барикада" на київському регіональному телебаченні (ДетекторМедіа)

Екс-депутат та громадський діяч Олесь (Олександр) Доній у Facebook повідомив про пограбування офісу Мистецького об'єднання "Остання барикада" заради інформації з комп'ютерів та залякування.

"Сьогодні вночі пограбували офіс "Останньої Барикади". Грабіжників цікавила інформація. З 5 комп'ютерів вкрадені 2-і один з них якраз мій, за яким я особисто працюю", - написав Доній.

За його словами, комп'ютери старі та дешеві, тому пограбування він пов'язує із професійною діяльністю.

"Красти в офісі "Останньої Барикади" нема чого-ані грошей, ані цінностей. Два комп'ютера , які вкрали можна здати хіба що за гривень 200. Отже, прийшли з двома цілями: 1.Інформація. 2. Попередження", - зазначає Доній.

У нападі він звинувачує владу, адже на комп'ютерах були паролі до його електронної пошти.

"Ну що ж, ще один привіт від влади? Звісно. жодних доказів. Звісно, порохоботи скажуть, ну до чого тут влада? Це ж просто "злочинці"! Ага, говоріть -говоріть. І паролі від моїх пошт(які були на комп'ютері) теж потрібні "злочинцям", а не спецслужбам, ну да, ну да", - іронізує учасник Революції на граніті.

Олесь Доній вважає, що напади - це результат того, що він вимагає дострокових виборів.

"До мене додому вламувалися вже кілька разів. Зокрема "випадково" на наступну ніч після того, як я на одній з конференцій я говорив про необхіднсть дострокових президентських виборів, бо з цим Президентом Україну чекає бідність і відсталість", - повідомляє Олесь Доній.

Наразі у поліції інцидент із пограбуванням офісу "Останньої барикади" не прокоментували.