Кіллера, що намагався вбити Адама Осмаєва та Аміну Окуєву, арештували на 2 місяці

17:26, 07.06.2017

Кіллер, що намагався вбити добровльців Адама Осмаєва та Аміну Окуєву в Києві, арештували на 60 діб без права внесення застави.

Про це повідомляє речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"У середу, 07 червня, за клопотанням прокуратури міста Києва зловмиснику, який підозрюється у замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва та Аміну Окуєву, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу", - написала Максимець у Facebook.

Підозрюваний, який мав український паспорт на ім'я Олександра Дакара, був доставлений до суду в під посиленою охороною та наглядом лікарів.

Надія Максимець повідомила, що зараз ідуть слідчі дії: призначено низку судових експертиз, у тому числі дактилоскопічне дослідження з метою ідентифікації особи підозрюваного, та слідчий експеримент, що встановити усі обставини злочину.

У той же час, із залученням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України триває перевірка обставин одержання підозрюваним паспорту громадянина України.

Як повідомляла "УМ", у Києві 1 червня кіллер намагався вбити Адама Осмаєва та Аміну Окуєву. Жінка встигла зреагувати та вистрілила у нападника, чим змогла його зупинити до приїзду поліції.