Красногорівку знову обстріляли з важкого озброєння

14:30, 05.06.2017

Бойовики терористичної ДНР у чергове обстріляли з важкого озброєння місто Красногорівка Мар’їнського району Донеччини в ніч на понеділок. Пошкоджено два  будинки, в яких відпочивали люди.

 

Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини у понеділок.

 

«Обстріл міста розпочався опівночі та тривав декілька годин. У понеділок о 10.15 ранку місцеві мешканці звернулися до поліції та повідомили про пошкодження двох будинків по вул. Ломоносова. Слідчо-оперативна група проводить огляд місця події та документує наслідки», - повідомляє поліція.  

 

На щастя жоден з місцевих мешканців не постраждав. Наразі ситуація в місті спокійна. Правоохоронці патрулюють вулиці Красногорівки.

 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

 

За даними Міноборони, протягом минулої неділі – на Трійцю російські окупанти  здійснили 60 обстрілів позицій ЗСУ на передовій. Захисники України відкривали вогонь у відповідь 20 разів.

 

Так, на маріупольському напрямку основними "гарячими точками" в неділю були Красногорівка і Водяне. Зокрема, сили АТО біля Красногорівки у неділю ввечері були обстріляні з танкових гармат.

 

На донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки.

 

Тоді як на Луганщині ворог гатив з мінометів по селищам Троїцьке і Кримське. При цьому за 3,5 години було випущено майже 90 мін.

 

Внаслідок обстрілів проранено двох захисників України, ще одного травмовано.