У Дніпрі спалили офіс «Опозиційного блоку»

11:42, 11.05.2017
У Дніпрі спалили офіс «Опозиційного блоку»

Офіс "Опоблоку" на проспекті Яворницького у Дніпрі спалили вночі.

Регіональний офіс партії «Опозиційний блок» спалили у Дніпрі в ніч на четвер. Офіс вигорів майже вщент.

 

Про це повідомляє «Опозиційний блок» у четвер.

 

"11 травня о 3:30 ранку двоє невідомих чоловіків, приховуючи обличчя під капюшонами, кинули кілька пляшок із запальною сумішшю в офіс "Опозиційного блоку" на проспекті Дмитра Яворницького, 5 (колишня назва -Карла Маркса). Після цього нападники втекли на автомобілі", – заявляють «опоблоківці».

 

Пожежу ліквідували дві пожежні машини.

 

При цьому, "Опозиційний блок", представникам якого закидають організацію побиття ветеранів АТО «тітушками» на День Перемоги у Дніпрі, звертає увагу Президента України, Генпрокуратури, правоохоронців «на розгул радикалізму і беззаконня в Дніпрі і вимагає відновлення правопорядку».

 

Депутат міськради Дніпра від "Опоблоку" Сергій Суханов наголосив, що офіс партії розташований у житловому будинку – і від нічного підпалу, нібито організованого радикалами, могли постраждати люди.

 

Водночас мер Дніпра Борис Філатов оприлюднив у Facebook лише світлину згорілого офісу, але в коментарях погодився, що цей підпал може бути вигідний лише «опоблоківцям». Смутні часи», - написав пан Філатов.

 

Тоді як депутат, колишній лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош написав у Facebook  з цього приводу: «Яка прикрість. На Дніпровщині почали палати кубла антидержавного прокремлівського бандформування "Опоблок". Толі єщьо будєт. Геть путінську мерзоту з України!».