На вокзалі Лисичанська затримали чоловіка, що перевозив чотри гранати у трусах (фото)

08:50, 27.04.2017
На вокзалі Лисичанська затримали чоловіка, що перевозив чотри гранати у трусах (фото)

Чоловік намагався сховати боєприпаси по-надійніше (Тетяна Погукай)

На залізничному вокзалі Лисичанська на Луганщині поліція затримала чоловіка, що перевозив чотири гранати у трусах.

"Три гранати "РГД-5", одну гранату "Ф-1" та запали до них виявили та вилучили співробітники поліції у 20-річного мешканця м. Нововолинськ Волинської області на залізничному вокзалі м. Лисичанська", - написала у Facebook речник нацполіції Луганської області Тетяна Погукай.

Вона відзначила, що бійці батальйону патрульної служби особливого призначення "Скіф" разом зі співробітниками Лисичанської поліції, під час несення служби та патрулювання на території залізничного вокзалу у м. Лисичанську, звернули увагу на чоловіка, який нервово поводився.

"Під час перевірки у хлопця було виявлено на тілі примотані скотчем запали до гранат, а самі гранати були заховані на ньому у білизні. Все виявлене було вилучено експертами – криміналістами та слідчими", - повідомляють правоохоронці.

Як пояснив правоохоронцям "власник" гранат, він військовослужбовець, мешканець міста Нововолинська Волинської області, віз додому гранати для того, щоб їх продати.

Тепер його хочуть притягти до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Ця стаття передбачає до ув'язнення до 7 років.