У Новоазовську ховають вбитих окупантів без повідомлення родичів

16:53, 25.03.2017

Російські морпіхи і місцеві бойовики обурені тим, що їхніх "побратимів", вбитих під час боїв із захисниками України, ховають без повідомлення родичів та без дотримання належного ритуалу в районі окупованого Новоазовська.

 

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони на своїй сторінці у Facebook  в суботу.

 

"Особовий склад 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК обурений ставленням російського окупаційного командування до загиблих "побратимів", - йдеться у повідомленні.  

 

За даними розвідки, зазвичай «убиті військовослужбовці полку доставляються до найближчих моргів, у яких судово-медична експертиза тіл не проводиться, свідоцтва про смерть своєчасно не оформляються, процес поховання відбувається без повідомлення рідних і близьких та без дотримання загальноприйнятих правил траурного ритуалу».

 

Нагадаємо, тиждень тому російські окупанти зазнали чималих втрат під час спроби штурмувати позиції ЗСУ в районі Водяного.

 

Під час контратаки захисники України навіть захопили ворожий «опорник», знищивши російських морпіхів у ньому, але відступили під масованим ворожим вогнем з «Градів».