Вбивця Вороненкова розстріляв його впритул зі спини (відео)

16:12, 24.03.2017
Вбивця Вороненкова розстріляв його впритул зі спини (відео)

Мить вбивства Вороненкова.

Момент вбивства колишнього депутата Думи Дениса Вороненкова і поранення його охоронця, зафіксований однією з камер спостереження в центрі Києва, оприлюднено  в мережі Інтернет у п’ятницю.

 

Відповідне відео, неофіційно надане журналістам правоохоронцями, оприлюднено на сайті РБК-Україна.

 

На відео зафіксовано, як за Вороненковим та його охоронцем рухається чоловік у капюшоні і червоних кросівках, який наздоганяє їх, а потім впритул стріляє у Вороненкова, а коли той падає, у його охоронця.

 

При цьому, охоронець намагався перехопити пістолет в руках кілера, але впав, отримавши кульове поранення.

 

Випадкова жінка, яка проходила повз це місце і стала випадковим свідком вбивства, тікає звідти у паніці. Тоді як кілер робить контрольний постріл у голову лежачого Вороненкова і тікає.

 

Водночас, охоронцю вдалося дістати свій пістолет і зробити кілька пострілів у бік вбивці спочатку ледь підвівшись на ліктях, а згодом сидячи.

 

Після чого, охоронець, тамуючи біль і тримаючись за живіт, зміг підвестися на ноги і лише переконавшись у тому, що Вороненков мертвий він впав на асфальт.

 

Нагадаємо, Вороненкова вбили у четвер, коли він виходив з готелю із своїм охоронцем. Убивця помер у лікарні від кульового поранення в голову. Охоронця ж  прооперували.

 

Кілером виявився 28-річний Павло Паршов з Севастополя, який певний час служив у Нацгвардії. МВС стверджує, що Паршов був таємним агентом російських спецслужб, який мав працевлаштуватися до одного з підрозділів силових структур України.

 

Вороненков був свідком Генпрокуратури у справі про зраду Віктора Януковича, а також володів масивом інформації про причетність до контрабанди російських генералів з ФСБ