Семен Семенченко пообіцяв заблокувати торгівлю з Росією

17:18, 19.02.2017
Семен Семенченко пообіцяв заблокувати торгівлю з Росією

Учасники торговельної блокади залізничного сполучення з окупованими територіями збираються заблокувати також залізничне сполучення з Росією. Про це заявив народний депутат Семен Семенченко у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".
 
"Ми плануємо розширення по залізничних трасах, за якими до нас завозять продукцію з Росії. На автомобільних трасах це зробити буде важче. Там треба більше людей, і існує велика ймовірність провокацій", - заявив Семенченко.
 
За його словами, зараз блокада не охоплює лише одне залізничний напрям, що пов'язує контрольовану владою територію і ОРДЛО – що проходить через смт Станиця Луганська Луганської області.
 
"Залишилася одна діюча залізнична колія – що заходить на нашу територію в Станиці Луганській і виходить на Валуйки. На сьогодні у нас перекрито все, крім цього шляху", - сказав Семенченко.
 
Семенченко стверджує, що учасники блокади з початку акції перешкодили проїзду близько 16 тисяч вагонів.
 
"З початку блокади 16 тисяч вагонів не дійшли туди і назад. Ми плануємо перекрити всю торгівлю з Росією, так званими ДНР/ЛНР", - сказав він.
 
Семенченко також поінформував, що у цей час в блокаді задіяно близько 100 чоловік.
 
 
Як повідомлялося, учасники мітингу на підтримку блокади окупованих територій влашували віче на Майдані і згодом пішли до Адміністрації президента.Учасники закликали встановлювати намети.