Росія бряцає зброєю на західному кордоні

14:35, 14.02.2017

Війська Західного військового округу Росії почали раптову перевірку з'єднань та військових частин округу в межах Псковської, Ленінградської і Новгородської областей та республіки Карелія.

 

Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Росії у віторок.

 

"У вищий ступінь бойової готовності приведені мотострілкові, артилерійські, ракетні і зенітні ракетні бригади, бригада армійської авіації, підрозділи забезпечення, Ленінградська військово-морська база (ЛВМБ), задіяні також військові комісаріати Санкт-Петербурга, Псковської, Новгородської областей і Республіки Карелія", - сказано у повідомленні.

 

Вказується, що наразі військовослужбовці в складі підрозділів "на штатній техніці роблять марші в призначені райони, де приступлять до виконання завдань за призначенням".

 

Водночас, на спеціалізованому полігоні в Ленінградській області розгорнуто польові рухомі пункти управління та вузли зв'язку.

 

Нагадаємо, на минулому тижні солдати НАТО зробили марш-кидок до російського кордону в ході маштабних військових навчань в Естонії.

 

Після цього вояки НАТО сфотографувалися з прапором США на фоні башт замку міста Івангород, що у Ленінградській області Росії.