Мер Луцька Микола Романюк помер у лікарні

16:44, 03.02.2017
Мер Луцька Микола Романюк помер у лікарні

Микола Романюк помер на 59 році життя.

Мер Луцька Микола Романюк помер у реанімаційному відділенні міської лікарні у п’ятницю. До реанімації 58-річний міський голова потрапив після того, як впав у кому.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ Волині.

 

Зазначається, що у міській лікарні Луцька не повідомляють причину смерті пана Романюка, оскільки діагноз пацієнта є конфіденційною інформацією.

 

Прес-служба Луцької міськради наразі відмовляється коментувати інформацію місцевих видань про смерть керівника міста.

 

"Ситуація складна", – сказали у мерії.

 

Раніше родина мера повідомляла, що в ніч з 31 січня на 1 лютого Миколі Романюка стало дуже зле і його забрала «швидка».

 

За даними місцевого ресурсу 0332.ua , яке посилалося на медиків, відтоді пан Романюк перебував в реанімації у стані коми.

 

Родини мера у ті дні змушена була через чутки оприлюднити у місцевих ЗМІ наступну заяву: "Протягом декількох останніх годин містом поширилась інформація щодо госпіталізації та важкого стану Луцького міського голови Миколи Романюка. З метою уникнення всіляких непорозумінь і неточностей, повідомляємо, що Микола Ярославович дійсно був госпіталізований 31 січня цього року і перебуває на лікуванні в Луцькій міській клінічній лікарні".

 

Зауважимо, що за тиждень до того, як стан мера різко погіршився – від 25 січня у Луцьку поширювалися чутки про те, що Микола Романюк нібито помер.

 

У Facebook мера за те число було оприлюднено допис: "Сьогодні в місті була запущена провокаційна інформація стосовно мене. Це підло, цинічно та втрата будь-яких моральних цінностей. Бажаю організаторам цих чуток здоров'я та довгих років життя! Бог вам суддя".

 

Після повідомлення про госпіталізацію користувачі соцмереж зичили Романюку одужання, а його родині – "терпіння і не слухати злі язики".

 

Микола Романюк народився 24 серпня 1958 року в селі Золочівка Млинівського району Рівненської області.

 

Мав дві вищі освіти за фахом «інженер-технолог» та «економіст».

 

У 2007-2010 роках працював головою Волинської облдержадміністрації. 

 

у 2010 році був обраний мером Луцька, у 2015 році жителі обласного центру переобрали його на цій посаді.