Ані Лорак виключили зі списку номінантів престижної премії в Україні

11:15, 23.01.2017
Ані Лорак виключили зі списку номінантів престижної премії в Україні

Ані Лорак вилетіла з конкурсу "Viva!".

Кандидатуру української співачки Ані Лорак виключили зі списку номінантів на престижну премію "Viva! Найкрасивіші" через обурення таким вибором редакції користувачів соцмереж.  

 

Таке рішення ухвалила редакційна колегія видання «Viva!», про що повідомила на сайті видання.

 

«Премія "Viva! Найкрасивіші" є барометром народної любові, у ній є місце красі, єднанню. Поважаючи громадську думку і відчуття достатньо великої аудиторії, яка не підтримує участь Ані Лорак у намоінації, редакційна колегія вирішила виключити співачку з числа номінантів премії "Viva! Найкрасивіші". Адже йдеться про премію народної симпатії, наша мета – краса в усіх її проявах і позитивні емоції», - йдеться у повідомленні видання.

 

У журналі додають, що вже у перші дні з моменту старту номінації понад 30 тис. чоловік підтримали своїх фаворитів.

 

Як повідомляла «УМ», на минулому тижні кандидатуру Ані Лорак зі скандалом включили у список номінантів на премію "Viva! Найкрасивіші".

 

Такий вибір редакції викликав обурення користувачів соцмереж. Адже Ані Лорак продовжує активно гастролювати в Росії, а також брати участь в російських музичних шоу, не зважаючи на окупацію частини Донбасу і анексію Криму державою-агреосром.

  

Редактор видання Іванна Слабошпицька тоді заявляла, що попри те, що Ані Лорак «має негласне звання персони нон-грата в Україні, вона користується великою популярністю в частини українців» і входить до топ-10 найпопулярніших українських артистів. 

 

Але як бачимо, редакція таки пішла на поступки.