Йосип Кобзон зприймає бойовиків ДНР у Москві й буває в окупованому Донбасі

13:40, 03.01.2017
Йосип Кобзон зприймає бойовиків ДНР у Москві й буває в окупованому Донбасі

Йосип Кобзон любить отримувати металеві значки від терористів.

Російський співак-пропагандист, якому заборонено в’їзд до України, зустрічається з ватажком так званої ДНР Олександром Захарченком у Москві, а також регілярно їздить на окуповану частину Донбасу.

 

Про це Кобзон повідомив в ефірі радіо Эхо Москвы у вівторок пізно ввечері.

 

«Сьогодні, до речі, в Москві Захарченко, голова Донбасу, я після зустрічі з вами з ними зустрічаюся», - заявив Кобзон, не згадавши ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького.

Тим самим співак засвідчив регулярні поїздки Захарченка до Москви. І додав, що «Донбас не хоче йти з України», але нібито бажає «розвиватися гідно і самостійно» і «жити так, як жили при Радянському Союзі».

 

Крім того, Кобзон традиційно назвав українську владу «американськими маріонетками», а також образливо відгукнувся про президентів США і України. А також повторив відому пропагандистську «лякалку» про НАТО: «Поряд кордон Росії. НАТО, яке наближається, якщо вони захоплюють Донбас, вони ставлять свою стратегічну зброю на кордоні з Росією. Ось чому їм потрібен Донбас. Чому вони годують Україну».

 

Кобзон зізнався, що вже 8 разів незаконно перетинав український кордон через неконтрольовану ділянку, попри заборону на в’їзд.