В труні загиблого у Смоленській катастрофі Петра Нуровського може бути похована інша людина

13:50, 10.12.2016
В труні загиблого у Смоленській катастрофі Петра Нуровського може бути похована інша людина

(Фото: PAP/Jacek Turczyk)

У Польщі у труні загиблого у Смоленській катастрофі голови Національного олімпійського комітету Петра Нуровського може бути похований міністр канцелярії президента Польщі Маріуш Гандзлік. Про це повідомляє польське видання Wpolityce.pl з посиланням на свої джерела.
 
Тепер слідчі планують терміново ексгумувати могилу екс-міністра канцелярії президента Леха Качинського, що раніше згідно з графіком планувалося зробити в наступному році. Раніше Генеральна прокуратура Польщі повідомила, що в могилі Нуровського може бути тіло іншої людини.
 
Зазначається, що немає ніякої гарантії, що в могилі Гандзліка буде тіло Нуровського. Ексгумація Нуровського є восьмою з запланованої ексгумації 83 жертв Смоленської катастрофи.
 
Нагадаємо 10 квітня 2010 року недалеко від військового аеродрому під Смоленськом, розбився літак Ту-154М з польським президентом Качинським і високопосадовцями польської влади.
 
Раніше Міноборони Польщі назвало крах Ту-154М під Смоленськом «метою Росії». У Міноборини Польщі також заявили, що Росія тиснула на уряд Польщі після авіакатастрофи під Смоленськом.