Анастасія Дєєва має 7 років стажу з навчанням в університеті включно

13:20, 18.11.2016
У заступниці міністра внутрішніх справ України Анастасії Дєєвої виявилося сім років трудового стажу, з яких шість - навчання в університеті.

Про це сказано у копії офіційної біографічної довідки Дєєвої, наданої департаментом персоналу МВС, повідомляють Українські Новини. 
 
Згідно з довідкою, з вересня 2009 по червень 2015 року Дєєва була студенткою Київського національного університету імені Тараса Шевченка та його магістратури.
 
З 4-го курсу - з травня 2013 року по березень 2014-го - працювала за цивільно-правовим договором у департаменті секретаріату міністра закордонних справ. У біографії відсутня інформація про те, що в 2015-2016 роках Дєєва була помічником заступника міністра МВС.
 
З червня 2015 року по червень поточного року заступник міністра працювала радником з комунікацій реформування поліції в програмі департаменту юстиції США Engility Corporation Program ICITAP, з червня по жовтень 2016 року - радником з питань проектної діяльності у Міністерстві внутрішніх справ тієї ж програми ICITAP.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інша біографічна довідка, де стаж Дєєвої становив 10 років.