Чоловік вступився за Анастасію Дєєву і пообіцяв судитись через цькування за голі фото

09:15, 15.11.2016
Чоловік вступився за Анастасію Дєєву і пообіцяв судитись через цькування за голі фото

(Фото: Георгій Дєєв (Facebook)

Чоловік заступниці міністра внутрішніх справ із питань євроінтеграції Анастасії Дєєвої, Георгій Дєєв заступився за дружину і розповів про плани подати до суду через цькування за скандальні публікації про її особисте життя. Про це Георгій Дєєв написав у Facebook

"Хочу звернутися до тих, хто реалізував це цькування, засноване на системному зливі й на міксі особистих знімків з фейковими. Усі ці ЗМІ, з дивними доменами типу in.ua, будуть зазначені в судовому позов. І ні, я не тішу себе надією виграти суд, я просто буду відстоювати честь моєї дружини. Тому що у вас немає права вторгатися в наше приватне життя", – заявив Дєєв.
 
Також Дєєв заступився за дружину через звинувачення у некомпетентності. Адже Анастасія Дєєва без вищої освіти стала заступницею міністра МВС у 24 роки, що викликало хвилю обурення в суспільстві. 
 
"Ви можете давати оцінку досвіду, професіоналізму, проектам (шкода, що у МВС не ознайомили громадськість із профайлом Анастасії Дєєвої) і – чорт з ним – оцінюйте навіть вік. Ви також можете обговорювати папірець, на якому чиїсь руки надрукували "10 років стажу", але ви не будете вторгатися в наш особистий простір", – додав він.
 
За словами Георгія Дєєва, "чорні коментатори", образивши його родину, власноруч загнали себе в середньовіччя.

Нагадаємо, Анастасію Дєєву призначили заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції. Свій євродосвід дівчина почала отримувати в Англії, де жила в дитинстві. Згодом уже в Києві закінчила Кловський ліцей і вступила на факультет політології КНУ імені Шевченка. У 18 років отримала першу роботу – помічника депутата Леоніда Кожари від "Партії Регіоні"в. Коли той очолив Міністерство закордонних справ в уряді Миколи Азарова, почала допомагати іншій регіоналці – Олені Нетецькій.

Однак процедура призначення Дєєвої на посаду заступниці заступниці міністра викликала питання, так само як і вказаний 10-річний досвід роботи. Викликали резананс також оголені фото Дєєвої і молодий вік. На захист своєї заступниці став міністр МВС Арсен Аваков.

Сама Дєєва каже, що була готова до призначення і не переймається увагою українців до її юного віку.

Як повідомляла "УМ", заступниця міністра МВС України з питань євроінтеграції 24-літня Анастасія Дєєва провела з Арсеном Аваковим тиждень в Японії.