Син депутата Ігоря Молотка мав ознаки сп'яніння і відмовився від тесту на алкоголь

16:25, 06.11.2016
Син депутата Ігоря Молотка мав ознаки сп'яніння і відмовився від тесту на алкоголь

Син народного депутата України Ігоря Молотка Денис, який влаштував масштабну аварію при погоні від поліції, мав явні ознаки сп'яніння, але відмовився пройти тест на вміст алкоголю у крові. Про це повідомили РБК-Україна в прес-службі Національної поліції України.
 
"Водій і пасажир мали ознаки явного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові", - заявили в поліції.
 
Поліцейські розповіли, що автомобіль Mercedes GL, яким керував Денис Молоток, на проспекті Перемоги порушив правила дорожнього руху. 
 
 
"Його намагалися зупинити, використовуючи світлові маячки і звукові сигнали, але автомобіль продовжив рух у бік Індустріального моста", - повідомили в поліції.
 
За попередньою інформацією, саме в районі Індустріального мосту сталася ДТП, після якої з Mercedes сина депутата вибігли двоє і намагалися втекти.
 
"На перетині вулиць Борщагівська та Героїв Севастополя з автомобіля вибігли двоє людей, намагалися втекти, але їх зупинили патрульні", - заявили в поліції, додавши, що після прибуття слідчо-оперативної групи Денис Молоток був доставлений до Солом'янського управління поліції.

Як повідомляла "УМ", вночі син нардепа від "Волі Народу" Ігоря Молотка Денис влаштував аварію. Молоток врізався на Mercedes GL в автомобіль Matiz однієї з піцерій і автомобіль патрульної поліції. У результаті аварії 4-х людей відправили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше колишній чиновник "Укрзалізниці" Іван Федорко, який у липні 2016 п'яним спричинив аварію і врізався в автомобіль журналіста Макса Левіна, відбувся штрафом у розмірі 8,5 тисяч гривень і 1,5 років позбавлення водійських прав.

Останнім часом в Україні спостерігається тенденція збільшення ДТП за участю п'яних водіїв та автомобілів з "мажорними" номерами.