У Дніпрі розшукують авторів ролика, які знущалися з патрульної після мікроінсульту (відео)

16:21, 05.11.2016
У Дніпрі розшукують авторів ролика, які знущалися з патрульної після мікроінсульту (відео)

Правоохоронці Дніпра розшукують молодиків, які ображали дівчину-поліцейску і цинічно знімали на відео, як вона втрачає свідомість, звинувачуючи в наркотичній залежності. Допомогу патрульній жоден з них не надав і швидку не викликав, а саму дівчину негідники залишили в небезпеці.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на речника поліції Дніпра Юлію Курочкіну.

 

За її словами, 24-річна патрульна Олександра Корнєєва, з якої познущалися молодики, коли їй було погано, зараз перебуває на стаціонарному лікуванні в клініці. Медики кажуть, що дівчина перебуває в стані середньої тяжкості.

 

Пані Курочкіна повідомила, що в поліцейської стався мікроінсульт після того, як дівчина провела дві ночі на чергуванні.

 

Зазначимо, що раніше голова Національної поліції Хатія Деканоідзе опублікувала відеозапис, на якому зафіксовано, як перехожі знущаються над патрульною. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

 

«Коли бачиш і спостерігаєш таке ставлення не тільки до патрульного поліцейського, а просто до звичайної людини, - переповнює злість, образа і розчарування», - обурилися пані Деканоїдзе.

 

За її словами, після робочої зміни через перевтому стало погано в громадському транспорті і вона втратила свідомість.  

 

«Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй - підтримати, запропонувати воду, викликати швидку - направляють на неї телефон та знущаються з неї.

Що ви за люди? Звідки стільки ненависті, навіщо ганьбити своє місто, свою країну? Навіщо ганьбити усіх, хто поряд з вами? Європа починається не з безвізового режиму, а з уміння бути людяними один до одного!», - написала пані Деканоїдзе.

 

Зазначимо, що на оприлюдненому відео голоси за кадром вживають ненормативну лексику та допитуються у зневажливій формі про посвідчення патрульної. Відео негідники виклали в мережі, підписавши, що поліцейська перебуває під дією наркотиків.

 

Утім, експертиза не виявила в крові дівчини ні накркотичних речовин, ні алкоголю.