Кремлівський політтехнолог судитиметься з Україною через те, що його зняли з літака

09:59, 23.10.2016
Кремлівський політтехнолог судитиметься з Україною через те, що його зняли з літака

(Фото: Armen Martirosyan (Facebook)

Кремлівський політтехнолог і активіст "Антимайдану" Армен Мартиросян, якого СБУ 21 жовтня зняла з літака "Белавіа", судитиметься з Україною. Про це він написав у Facebook.

 

"Буду подавати позов до суду для оскарження протиправних дій у відношенні мене з боку української влади. Пройдуся по вертикалі українських і європейських судів", – написав він.
 
Також Армен Мартиросян оприлюднив фото свого квитка для підтвердження присутності на літаку, який був повернений до Києва.

Мартиросян є громадянином Вірменії і мешкає у Москві, працює у прокремлівських ЗМІ й постійно поливає брудом Україну. Російські видання називають його журналістом, сам себе він вважає політтехнологом.
 
 
Як повідомляла "УМ", 21 жовтня, СБУ змусила пасажирський літак компанії "Белавіа", який вилетів з аеропорту "Жуляни" в Мінськ, розвернутися і повернутися назад в Київ. Мартиросяна зняли з літака та обшукали. Борт вилетів у Мінськ після дозаправки, а чоловіка через кілька годин правоохоронці відпустили – він дістався Мінська іншим авіалайнером.