У Києві порядок на Покрову охоронятимуть 4 тис. правоохоронців

07:19, 14.10.2016

Близько 4 тисяч співробітників правоохоронних органів охоронятимуть порядок у Києві під час святкування Дня захисника України у п’ятницю, 14 жовтня. Крім, того при МВС створено оперативний резерв.

 

Про це повідомив радник міністра МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

 

«Для забезпечення охорони громадського порядку під час урочистих заходів на честь Дня Покрови Пресвятої Богородиці - Дня Захисника Вітчизни, в столиці буде залучено близько 4000 правоохоронців», - написав пан Шкіряк, який помилково назвав державне свято - День захисника України по-старому: День захисника Вітичизни. Хоча цей день, яке відзначалося 23 лютого, вже скасоване в Україні.  

 

За даними радника міністра, під час урочистостей всі підрозділи МВС, Нацполіція та Нацгвардія, перебуватимуть в стані підвищенноі готовності до завершення святкувань.

 

«Правоохоронці цілковито готові до виконання поставлених задач. Залучених сил і засобів достатньо для ефективного забеспечення правопорядку. Все буде добре», - запевняє пан Шкіряк.

 

Як повідомляла «УМ», раніше Зорян Шкіряк повідомив, що на шляху запланованого у центрі Києва Маршу патріотів, силовики виявили схрон з вибухівкою і боєприпасами.