У Києві крадений велосипед знайшовся у комісійному магазині

08:34, 05.10.2016
У Києві крадений велосипед знайшовся у комісійному магазині

(Фото: Veliki.Ua)

У Києві у комісійному магазині "Техноскарб" власники знайшли викрадений з пункту прокату "Veliki.ua" велосипед вартістю 9000 гривень. Власники викликали поліцію і, коли наступного дня збирались разом зі слідчими вилучати велосипед, він зник з прилавка. Про це пише сайт пункту прокату "Veliki.ua".


Проте власники встигли сфотографувати цінник і знайти велосипед на сайті магазину, бачили велосипед також поліцейські. Тепер власники готують заяву про злочин, до правоохоронних органів НПУ та СБУ стосовно можливої причетності мережі комісійних магазинів "Техноскарб" до скупки та перепродажу крадених речей. 



Велосипед викрали ще влітку, чоловік з ніжинською пропискою взяв велосипед у прокат і не повернув. Власники написали заяву у поліцію, однак розслідування через деякий час закрили.

Через деякий час після викрадення велосипеду, у магазин подзвонили покупці і повідомили, що впізнали у комісійному магазині "Техноскарб" велосипед з їхнім маркуванням.
 

"Велосипед той був торгової марки Veliki від компанії Velotrade. Їх Velotrade виготовляє виключно для нашої мережі на базі велосипедів Leon (Powered by Leon). Виробляється наш велосипед у спеціальній комплектації та з нанесенням наших логотипів на раму, щоб бути впізнаваним. Зауважимо, що кожна модель велосипеду має всього 50 наявних екземплярів, тобто вони є, так би мовити - Limited Edition", - йдеться у повідомленні на сайті.

 

Велосипед потрапив у мережу комісійних магазинів без належних документів.

"Ми з’явились наступного дня 30.09.2016 біля «Техноскарбу» о 9-00, та чекали на слідчого, котрий затримувався. Ми караулили велосипед, щоб він не зник. Кілька разів заходили в приміщення та перевіряли. Велосипед весь час був на місці. Та незадовго до того як приїхав слідчий, близько 13-00, велосипед таки зник. Скоріше за все був "по команді" знятий з вітрини та схований у службовому приміщенні чи можливо виведений чорним ходом", - йдеться у повідомленні на сайті велопрокату.

Останніс часом у Києві почастішали виадки викрадення велосипедів.

Як повідомляла "УМ", раніше у Києві вкрали велосипед у журналіста Богдана Кутєпова. До цього також музиканти гурту "ТаРута" просили посприяти у пошуках викрадених велосипедів.