Маршрутник Валерій Тімонін став героєм за блокування вбивці поліцейських у Дніпрі (відео)

10:58, 26.09.2016
Маршрутник Валерій Тімонін став героєм за блокування вбивці поліцейських у Дніпрі (відео)

Водій маршрутки заблокував авто вбивці.

Міський голова Дніпра Борис Філатов нагородить відважного водія маршрутного таксі Валерія Тімоніна, який намагався перешкодити втечі вбивці поліцейських, медаллю «Захисник міста» у понеділок, о 14:00.

 

Про це повідомив сам Борис Філатов у Facebook.

 

«О 14:00 нагороджую Валерія Миколайовича Тімоніна медаллю «Захисник міста». Місто має знати своїх героїв. Так буває, що вони перебувають поруч. За кермом маршрутного таксі...», - написав пан Філатов.

 

У поліції Дніпропетровщини підтверджують, що водій Валерій Тімонін заважав підозрюваному у вбивстві поліцейських Олександру Пугачову втекти з автовокзалу. Маршрутник розблокував проїзд автівці вбивці лише коли той поча стріляти по бусу.

 

Сам Тімонін каже, що злочинець вистрілив по мікроавтобусу кілька разів, але не влучив у нього.

 

Як повідомляла "УМ", у неділю вранці  в Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського 27-річного Артема Кутушева, а його напарниця Ольга Макаренко померла від поранень у лікарні кілька годин по тому.

 

Перебуваючи за кермом легковика, чоловік у неділю вранці порушив правила дорожнього руху і почав чинити опір працівникам поліції, які його зупинили.

 

Потім він здійснив декілька пострілів у правоохоронців і зник з місця події. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра. Очікується, що невдовзі йому буде оголошено про підозру.