На Запоріжжі затримані 42 рейдери, які штурмували підприємство

12:43, 24.09.2016

Поліція оперативно затримала 42-х чоловіків, які штурмували одне з підприємств міста Вільнянськ Запорізької області у п’ятницю під вечір. Більшість із затриманих молодиків виявилися мешканцями сусідніх областей.

 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Запорізькій області у суботу.

 

За даними поліції, «група невідомих здійснювала постріли з невстановленої зброї та намагалася проникнути на територію».

 

На місце події негайно виїхали керівники поліції області, працівники кримінальної поліції, бійці спецпідрозділу поліції та слідчо-оперативна група.

 

«До Вільнянського відділення поліцейськими було доставлено 42 особи. Серед них 32 мешканця сусідніх областей та 10 мешканців Запорізької області. Їх опитали», - йдеться у повідомленні.

 

Від дій рейдерів постраждав 35-чоловік чоловік, який розповів слідчим, що невідомий  вистрелив йому в ногу з гладкоствольної рушниці дробом.

 

Під час огляду місця події та автомобілів затриманих правоохоронці виявили та вилучили: пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12», пістолет «Big bore», 50 патронів споряджених гумовими кулями, мисливську рушницю «Фабарм Спас» та копію заочного рішення районного суду міста Дніпро.

 

Саме на підставі ксерокопії нібито судового рішення рейдери намагалися захопити підприємство.

 

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.