Мер Кличко не зупинив на Героїв Дніпра незаконне будівництво (відео)

15:22, 18.09.2016
Мер Кличко не зупинив на Героїв Дніпра незаконне будівництво (відео)

Міський голова Києва Віталій Кличко не дотримався обіцянки призупинити скандальне незаконне будівництво торгово-розважального комплексу на станції метро «Герої Дніпра» до громадських слухань. Мешканці скаржаться, що не можуть виспатися, бо роботи проводяться навіть уночі.

 

Відповідне відео оприлюднив киянин Андрій Дубчак.

 

Водночас, мер Кличко пішов у тижневу відпустку за сімейними обставинами до 22 вересня. Відповідний документ міський голова погодив із Президентом України і підписав одразу після того, як у четвер пообіцяв зупинити скандальне будівництво на Героїв Дніпра, доки керівництвом Оболонського району столиці не будуть проведені громадські слухання.

 

«Однозначно будуть проведені громадські слухання. Без громадських слухань жодних рухів не буде робитись, будівництво не буде робитись», - запевняв Кличко кілька днів тому.

 

Зазначимо, що у ніч на неділю Віталій Кличко разом із дружиною був присутній під час бою українського боксера Олександра Усика із поляком Кшиштофом Гловацьки за чемпіонський титул за версією WBO у Гданську.

 

Нагадаємо, що згідно проекту забудовника, торговий центр буде трирівневим і матиме площу 10 тисяч кв. м.  Тим часом, місцеві жителі зареєстрували петицію про заборону будівництва.

 

8 вересня керівництво Київського метрополітену повідомило, що на станції «Герої Дніпра», над якою будують ТРЦ «Oasis Kyiv» пошкоджено склепіння.