Луценко покарає слідчих, які закрили справу мажора Толстошеєва

11:36, 10.09.2016
Луценко покарає слідчих, які закрили справу мажора Толстошеєва

Станіслав Толстошеєв.

Генпрокурор Юрій Луценко витребував резонансну справу Станіслава Толстошеєва, підозрюваного у скоєнні смертельної аварії біля станції метро «Лівобережна», яку прокуратура Києва закрила днями.

 

Про це повідомила речник Генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook  в суботу.

 

«Луценко витребував справу Толстошеєва. Винні у покриванні мажора будуть притягненні до відповідальності. Справедливість буде відновлена», -  написала пані Сарган.

 

Нагадаємо, 9 січня у Києві позашляховик Mercedes за кермом якого був 21-річний Станіслав Толстошеєв, врізався в кіоск на Лівобережній, в результаті чого загинула жінка.

 

 

13 січня правоохоронці пред'явили підозруТолстошеєву, а вже 15 січня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 137,8 тис. грн.

 

9 вересня прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти Станіслава Толстошеєва. За даними прокуратури, стан, у якому підозрюваний перебував у момент аварії, характеризується як судомний напад, а результати експертиз підтвердили, що Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

 

Станіслав Толстошеєв є сином Андрія Толстошеєва - бізнесмена з Дружківки (Донецька область). За даними ЗМІ, Толстошеєв-старший у партнерстві з донецькими «регіоналами» активно займався будівництвом за часів Віктора Януковича та брав участь у державній програмі «Доступне житло».