У Львові спіймали за кермом п’яного керівника карного розшуку області

14:25, 08.09.2016
У Львові спіймали за кермом п’яного керівника карного розшуку області

Микола Гладюк розслабився після переатестації.

Патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого був керівник карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини Микола Гладюк у нетверезому стані. Сталося це у Личаківському районі Львова у середу пізно ввечері. Підлеглого намагався врятувати керманич Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія.

 

Про це повідомляє інформаційна агенція ZIK у четвер, посилаючись на власні джерела в патрульній поліції.

 

Під час спілкування з патрульними пан Гладюк намагався уникнути покарання, демонстрував службове посвідчення. На місці зчинилася суперечка.

 

«Згодом виручати підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія на службовому автомобілі з водієм. За даними джерел, і його водій, і сам Загарія теж були напідпитку», - пише ZIK.

 

На порушників – обох водіїв – патрульні склали протоколи про адміністративні правопорушення.

 

Керівник патрульної поліції Львова Антон Пузиревський наразі перебуває у відрядженні в Києві, тому не може ані підтвердити, ані спростувати цей факт.

 

Народний депутат Володимир Парасюк також написав про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook.

 

«Патрульна поліція Львова затримала п'яного начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції Гладюка Миколу. Оформили за ст. 130 КУпАП. До речі, їхав він з атестації, яку цього дня проходив. На захист свого друга приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. Прізвище іншого поки таємниця. Обоє нецензурно висловлювались до працівників патрульної служби а також зловживали службовим становищем», - написав депутат Парасюк.

 

Згодом джерела видання «Українська правда» у Нацполіції підтвердили, що такий інцидент дійсно мав місце.

 

«Керівництву Нацполіції відомо про цей випадок, зараз керівництво збирає всю інформацію детальну і докладну від всіх учасників події, щоб після її аналізу прийняти відповідні рішення, про які буде повідомлено публічно, але пізніше», - зазначають у Нацполіції.